Poppy Dofter

Poppy är ett populärt varumärke för luftfräschare, som sprider en karaktäristisk doft. Hitta originalet från Japan och läs allt om varför Poppy är bäst nedan!

6 fördelar med Poppy dofter

Poppy dofter till bil eller lastbil är ett populärt fordonstillbehör för alla som spenderar mycket tid i sitt fordon. Det finns många fördelar med dessa dofter - några kanske mer självklara än andra. Poppy är det varumärke som förknippas med god kvalitet på luftfräschare och ljusplattor. Är du ute efter billiga Poppy dofter har Comp-Lux.se ett väldigt stort sortiment. De säljer originalet från Japan – något som inte är en självklarhet i andra webbshoppar. Men varför ska du köpa en Poppy doft? Läs våra 6 anledningar!

1. Fräsch lukt

Den absolut största fördelen med Poppy dofter är att doften håller innemiljön i fordonet fräsch och tar bort unken doft. Ju mer tid du tillbringar i bilen eller lastbilen, desto större risk är det att en instängd lukt sprider sig. Genom att alltid ha en Poppy redo kan du undvika detta. Antingen sprider du doften kontinuerligt – eller så använder du bara doften när en unken doft gör sig påmind.

2. Stort användningsområde

Poppy i bil och lastbil är vanligast, men det finns så många fler användningsområden för dessa dofter. Har du hittat din favoritsort kan du även sprida doften i båten, husvagnen, husbilen eller i ett rum där du spenderar mycket tid. Ett väldoftande utrymme bidrar till en behaglig känsla, och det kvittar egentligen om det är i bilen, garaget eller i snickarboa.

3. En mängd valmöjligheter

Just Poppy är en av de tillverkare på marknaden som erbjuder flest valmöjligheter. De kommer kontinuerligt med nya dofter, men du behöver inte vara orolig att ”trotjänarna” som funnits med genom åren utgår ur sortimentet. Hos vissa näthandlare kan du välja mellan imponerande 10–15 olika dofter (!). Det finns med andra ord stora möjligheter att hitta just din favorit.

4. Justera doftmängden

I motsats till flera andra alternativ på marknaden (exempelvis doftgranen) kan du justera hur mycket doft som ska spridas. Det gör du enkelt genom att vrida på locket tills du uppnår önskad intensitet. Att kunna justera doftens spridning är mycket smidigt. Det möjliggör också att du byter till olika dofter under en lång arbetsdag. Då kan du ha en ”morgondoft” för att sedan byta till en avslappande doft efter jobbet.

5. Komplettera med Poppy ljusplatta

Poppys ljusplattor kompletterar luftfräscharna på ett bra sätt. Med ljusplattorna kan du skapa en unik inomhusmiljö i fordonet, så att det blir precis så som du vill ha det. Plattorna ger din bil eller lastbilshytt en snygg interiörbelysning. Du kan placera ljusplattan under flaskan. En dubbelhäftande tejp brukar vara förmonterad. Ljusplattorna finns i LED och kopplas enkelt in via i cigarettuttaget.

6. Originalet är överlägset

Se till att du klickar hem originalet från Japan när du köper Poppy. Det finns nämligen en anledning till att originalet aldrig dalat i popularitet – kvaliteten är helt enkelt långt bättre än kopiorna som är billigare. Så fort det görs bäst i test för luftfräschare är originalet fast förankrat i toppen. Visst kostar originalet några kronor extra, men det tjänas snabbt in eftersom de räcker mycket längre.